جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند

سیاستمدار عراقی به بارزانی: سپاه ایران شوخی ندارد

سیاستمدار عراقی به بارزانی: سپاه ایران شوخی ندارد سیاستمدار عراقی با اشاره به میزبانی اربیل از صهیونیستها، خطاب به مسعود بارزانی گفت: سپاه ایران برسر امنیت ملی کشورش شوخی ندارد؛ لذا نباید کاری را که زلنسکی با اوکراین کرد، شما با اربیل بکنید.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۵ - ۲۵ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 16
کد خبر: ۱۲۶۴۹۵

به گزارش راهبرد معاصر، «حسن العلوی» سیاستمدار عراقی به تحولات اخیر اربیل و حمله موشکی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مقر سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) در اقلیم کردستان واکنش نشان داد.

بر اساس این گزارش، سیاستمدار عراقی به همین منظور نامه‌ای را خطاب به «مسعود بارزانی» رئیس حزب دموکرات کردستان نوشت. وی در نامه خود خطاب به بارزانی آورده است: از درگیری با ایران اجتناب کن و زلنسکیِ اربیل نباش.

وی در ادامه خطاب به بارزانی گفت: ایران همسایه‌تان است؛ شما بهتر از من ایران را می‌شناسید و می‌دانید که موشک‌های سپاه پاسداران ایران از قدرت فزاینده‌ای برخوردار هستند. همچنین آگاه هستید که ایران و سپاه پاسداران بر سر امنیت ملی خود شوخی ندارند. بنابراین، خود را در مواجهه با ایران قرار ندهید و کاری را که زلنسکی با اوکراین کرد، شما با اربیل نکنید.

این سیاستمدار عراقی همچنین خطاب به رئیس حزب دموکرات کردستان گفته است: آنچه که اتفاق افتاد [حمله موشکی سپاه پاسداران به مقر موساد]تنها نمونه کوچکی از اتفاقی است که می‌تواند اقلیم کردستان را به جهنم تبدیل کند. شما پیشتر چنین تجربه‌ای را امتحان کرده‌اید.

وی همچنین بارزانی را مورد خطاب قرار داد و تأکید کرد: اگر چنین کاری انجام دهی، [در مواجهه با ایران قرار بگیری]همگان شما را رها خواهند کرد و آنگاه یا کشته خواهی شد و یا مجبور خواهی بود به یکی از کشور‌های عربی پناه ببری.

این سیاستمدار عراقی در پایان نامه خود به بارزانی اعلام کرده است: نصیحت برادر و دوستِ خود را بپذیر و متهورانه عمل نکن. نه با ایران دشمنی کن و نه در مواجهه با آن قرار بگیر./مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار